Visie & stijl

Visie

Om gelukkig te zijn, optimaal te functioneren en te kunnen ‘halen’ en ‘brengen’ in het leven, laat ik me inspireren door de vier-kwadrantentheorie van Elisabeth Kübler-Ross. Deze ziet de mens als een geheel dat in balans dient te zijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Deze leefwijze komt ook naar voren in de manier waarop ik train en coach.

Ik zie mijn rol in die van een wegwijzer: ik verhelder, leg verbanden, maak complexe situaties eenvoudiger en bied kennis en handvatten. Ik help mensen graag om binnen hun eigen werksituatie en op hun eigen manier overzicht, inzicht en gemoedsrust te creëren. Zo komen ze in hun kracht te staan en kunnen ze voor zichzelf de juiste keuzes maken om vervolgens zelfstandig weer verder te kunnen.

Stijl

Mijn stijl van trainen en coachen is serieus waar nodig en luchtig en met humor waar het kan. Trefwoorden: duidelijk, enthousiast, betrokken, praktisch en resultaatgericht. Oprechte aandacht en interesse voor de ander staan voor mij centraal. Ik verwacht dat mijn deelnemers en coachees zich open en kwetsbaar opstellen en doe dat zelf dus ook.