Meteen naar de inhoud

Assessments

Zin & Zin maakt gebruik van twee verschillende assessment tools: PPA en ACT. Deze instrumenten zijn zeer waardevol bij de start van een training of coachingstraject. Ook kan ik deze instrumenten inzetten als hulpmiddel bij werving- en selectievragen.

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

De PPA van Thomas International geeft inzicht in iemands werkgedrag. Sterkten, mogelijke beperkingen, manier van communiceren, waarde voor de organisatie, motivatoren, grootste vrees en gedrag onder druk komen naar voren. De PPA is uit te breiden met specifieke modules, bijvoorbeeld gericht op het te verwachten gedrag in een leidinggevende of een commerciële functie.

Lees meer over de PPA

Analytical Competence Tool (ACT®)

De ACT-meting van myHBMcenter is een psychoanalytische meetmethode die tekst met beeld combineert. Juist door ook met beelden te werken geeft de ACT-meting inzicht in iemands natuurlijke en aangeleerde competenties en – bewust en onbewust aanwezige – innerlijke drijfveren. Het bijzondere van een ACT-meting is dat nog onbenutte talenten zichtbaar en inzetbaar worden. Zo kunnen mensen zich ontwikkelen in een richting die echt bij hen past en daardoor beter functioneren.

Lees meer over ACT